Totalt antall sidevisninger

fredag 15. januar 2010

Grafisk rein


Jeg har i snart tre år vært med Leväs Sameby i Nord-Sverige under ulike rein-aktiviteter. I høst var jeg å to foto-kamerater med under okseslaktingen på Skjomfjellet, sør for Narvik. Jeg har tidligere sett en del tøffe sort/hvit bilder av rein, og prøvde å ta bilder som jeg så for meg ville kunne fungere i s-h.


Ovenfor ser dere litt av resultatet.

4 kommentarer:

 1. Det er ei stund siden den turen nå, men likevel må jeg si takk for en fin tur :) Du traff godt med flere blider synes jeg, du har en evne jeg mangler fullstendig til å finne utsnitt i bildene som gjør seg bra, kanskje spesielt bra i sort/hvitt. Ellers har jeg jo sett mange av bildene så langt i bloggen din tidligere, gleder meg til fortsettelsen!

  I morra skal jeg ut en tur og finne flotte vintermotiv i et nedfryst trøndelag, og i kveld må jeg vel lage min egen blogg! Vi snakkes!

  Øyvind

  SvarSlett
 2. Virkelig flotte bilder du kan vise frem. Jeg synes ofte at rein gjør seg godt i sort-hvitt. Særlig synes jeg det bildet med flokken i sprang er bra. Likte også det øverste bildet svært godt.

  SvarSlett
 3. Hei igjen Øyvind. Jeg så nå kjapt gjennom dine bilder fra denne turen, og er sikker på at du også fikk mange flotte bilder fra dette vidde-eventyret:)
  Ser frem til å følge bloggen din.

  Til Gunnar. Takk for hyggelige tilbakemeldinger. Er enig i at det er noe røft og usminket over reinen, slik at den gjør seg godt i sort-hvit.

  Michael

  SvarSlett
 4. Skal si du er produktiv for tiden!!
  -Du holder et alvorlig tempo her på bloggen.
  Har sett igjennom alle inleggene dine og koser meg med fine bilder.

  Uansett; Bildet av døgnfluene dine er helt topp!

  Jeg tror jeg må begynne å arbeide litt med reinbildene jeg og... -Har liksom ikke kommet igang med dem, men så er det ikke så mange av dem som er noe å samle på heller.
  Jeg mener vi var litt uheldige med lyset. Samtidig var jeg alt for lite kreativ...
  Det manglet jo ikke på motiver...

  Bjørn O

  SvarSlett