Totalt antall sidevisninger

mandag 22. august 2011

Den store skumle verden

For mange 6 åringer var denne mandagen deres første møte skolen og den litt store og skumle verden der ute. De hadde sett frem til dagen i dag med spenning og forventning, men fikk nok mange erfare at de kanskje ikke var så store som de hadde trodd da de i dag måtte begi seg avgårde for å innlemmes i skolens manntall. Selv om det for min sønn gikk helt flott, så vi at mange av de andre barna var preget av stundens alvor, og kanksje følte seg vel liten opp i alt dette store og skumle. Fikk derfor lyst til å forsøke å illustrere noe av det vi som foreldre så og opplevde i dag. Skolestart er ikke bare skøy og moro for alle.



fredag 5. august 2011

Fjellvåk og havørn

 Var på nytt i går ved ørnefjellet for å forevige havørn i flott kveldslys, da vi plutselig fikk se noe vi aldri tidligere har sett på denne plassen. En fjellvåk og en stor havørn braket sammen oppe i luften. Desverre var jeg ikke helt klar med kameraet, slik at jeg kunne få med meg hele fighten. De var også altfor langt oppe i luften til at man kunne få de helt store blinkskuddene. Interessant var det likevel å se på.
Den kresne ørna ville ikke ha torsken vi serverte den. Den sirklet rundt den et par ganger, vurderte fisken, og snudde.

 Også ørn kan lekes med i photoshop:)

onsdag 3. august 2011

Havørn i kveldsol

 Hadde svigerfar og svigerbror på besøk her i Narvik, og benyttet en flott sommerkveld til å dra ut å mate ørne. Desverre fikk vi bare to ørnestup, og ingen så nært som vi hadde ønsket. Men lyset og vindretning stemte perfekt, så noen bilder ble det likevel.