Totalt antall sidevisninger

søndag 23. mai 2010

En tur i vårfjæra

Var en tur i fjæra her en natt og skulle ta noen bilder med lang lukkertid. Selv på blender 22 og iso 100 fikk jeg ikke mer enn 3,2 sekunder på lukkeren da sommernatta her oppe er så lys:)
Lengre opp i fjæra lå en større stokk med rota til værs og vitnet om mange uværsdager.

Etter litt leking i Photoshop så den slik ut.




lørdag 22. mai 2010

Nordnorsk sommernatt

Vi har nå besøk av mine to søstre med sine respektive, og i går var det duket for pølsefest i fjæra. Selv om ikke temperaturene er helt topp enda, har vi fått det vidunderlige lyset man bare finner i den nordnorske sommernatta. Rett før midnatt strøk solen fjelltoppene på den andre siden av fjorden, før den gikk ned bak fjellet bare for å hente fart til oppturen et par timer senere.
Min kommende svigerbror fra Oppdal må selvsagt prøve fiskelykken når han en sjelden gang besøker de kystnære strøk. Mens midnattsola sto for lyset, sto jeg for fotograferingen.

Så måtte vi prøve et høydebilde, for å få med mer av den flotte kveldshimmelen.

Enda litt mer..........

Neste gang tar vi båten.


onsdag 12. mai 2010

Restene av kong vinter



Vi benyttet i dag det flotte været i nord, til å dra på det som kanskje blir sessongens siste scootertur.
Fjellheimen viste seg fra den gavmilde siden, og gav oss timesvis med solskinn og bratte utfordringer:)
Mulig det er en del scootermotstandere her, men kan berolige med at det hele stort sett forgikk langs scooterleder i Sverige:)

mandag 10. mai 2010

Øya

I en særdeles hektisk periode på jobb, er det ikke mange bildene som blir tatt. Legger her ut et bilde av en liten øy rett utenfor Narvik. Tok bildet i forbindelse med at vi har fått nye kontorer og trengte noen litt grafiske panoramabilder for å ha på veggene.